Jeg droppede ud〈 Efterskole

Serien du skal se〈 Mistresses

Mistresses serien SKAL ses!
Du finder serien på viaplay.

Jeg synes personligt det er svært at holde sig til en serie, når den er over flere sæsoner. Serier er det oftest den første sæson der er god, og de ander sæsoner er bare efterfølgende og kedelige. Som om de bare skal lave flere.
Men serien Mistresses, den fangede mig fra start til slut. Den er så god, der er dog kun 3 sæsoner på viaplay lige nu, og så vidt jeg har googlet mig til er der 5 sæsoner. Så venter spændt på de 2 serier popper op.
Jeg fik hurtigt min mor med på serien, så den kan anbefales både til dig, din søster, din mor og hvem du ellers vil dele den med.

Det er svært at beskrive hvad den handler om. Men med få ord, VENSKAB, KÆRLIGHED, SORG OG VIRKELIGHEDEN.

Viaplays beskrivelse: Fire venner støtter og hjælper hinanden igennem livets turbulente storme af lykke, hemmeligheder og forræderi, alle sammen bundet sammen af de komplekse forhold, de har skabt.

Synes ihvertfald den burde have et forsøg!

 

mistresses_ver3_xlg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg droppede ud〈 Efterskole