10 facts om mig

Jeg droppede ud〈 Efterskole

Jeg valgte at starte på efterskole i sommers, 2016. Jeg fortrudte det hurtigt efterfølgende, hvilket undrede mig ret meget. Da jeg første dag trådte ind i mit værelse, følte jeg mig hjemme. Jeg var i hjertet af københavn og jeg elskede det. Så det undrede mig at jeg hurtigt følte mig utilpas.

Jeg havde en sød roomie, men synes bare der var folk på værelset alt for tit. Jeg havde brug for at være alene, og have et frirum når jeg endelig var på værelset. Hvilket jeg stort set aldrig fik, fordi der altid var nogle på vores værelse. Så det var helt klart en af mine grunde til at jeg stoppede.
Jeg følte ikke jeg fik plads nok. Jeg er ikke fan af at være sammen med mennesker 24/7, elsker at være alene og slappe lidt af. Så det var svært ikke at have mit frirum.

Jeg valgte også en efterskole hvor der gik 15 drenge ud af 70 elever. Og jeg er en drenge pige, kan også godt være pige pige. Men har brug for der er noget drengehørm, og intet drama. Er ikke lige frem en drama queen, kan godt men ikke noget jeg er fan af, haha.
Også havde jeg svært ved at tilpasse mig, der var mange søde mennesker, men følte ikke jeg kom ordenligt ind på dem og følte mig heller ikke velkommen.
Tror bare det var sådan jeg følte, ikke noget der realt skete. Jeg fik dog en rigtig god veninde, vi snakker ikke rigtigt mere. Skriver en gang i mellem, ellers ikke. Men vi snakkede rigtigt godt, og hun var virkelig sød. Vi kom også fra det samme sted, vi har åbenbart fælles venner. Det var ret sjovt faktisk, men det er også en helt anden historie. Snakkede os ret godt med nogle andre, men ikke nogen jeg blev så gode venner med som hende.

Men i bund og grund, var efterskole ikke mig. Jeg kunne ikke det der med, man var aldrig alene. Man skulle deltage i ting hele tiden, intet realt fritid. Også havde jeg svært ved at komme ind på menneskerne.
– Det er svært at være på en efterskole når man ikke føler man er med i fælleskabet.

Jeg synes helt klart at man skal overveje efterskole, men hvis man ikke føler for det så lad vær.
Det der er mest nederen ved at droppe ud var at jeg skulle starte i en alm 10 klasse, det mest kedelige. Og at man kan tænke på man kunne gå i 2g til sommer, er ret frusterende… Men sådan er det.
Men er også glad for at jeg prøvede efterskolen, fordi så skal man ikke tænke på at man måske fik fortrudt at man ikke prøvede.
Fra hvad jeg har hørt, har mange fortrudt at de ikke tog efterskolen. Så jeg er glad for at få det afprøvet, selvom det ikke var mig.

Jeg ville blot dele min oplevelse med jer, og vise jer at alt ikke er lyserødt.
Jeg havde ikke en dårlig oplevelse, men heller ikke den bedste. Efterskolen var god, men efterskole var bare ikke min ting, desværre.

Her er lidt billeder fra rejsen anyway. Jeg havde foto som et valgfag og derfor er der billede af en elefant haha.

efterskolee

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts om mig