Cake made with love - opskrift

Cake made with love – opskrift

Så blev det lige til en opskrift, med nogle super lækre billeder. Har været forelsket i denne kage, siden jeg smagte den først gang hos min familie. Så vil lige dele den, efter min erfaring på lidt over 1 år. Den er ikke fejlet endnu, den har virket hvergang!

Den bliver super lækker, sprød i kanterne og blød i midten, som også kan ses på billederne. Den er virkelig lækker, og ingrediens er noget man “altid” har i køkkenet eller hurtigt kan få fat på. Så giv det et forsøg.


 

DSC08200 DSC08214

Opskrift.

100 g – smør

2 – æg

3 dl – sukker

1 1/2 dl – hvedemel

4 spsk – kakao

1 1/2 tsk – vaniljesukker

1 knivspids – salt

(rasp) og olie til formen.


1: Smelt smørret og lad det køle af.

2: Tænd for ovnen – 150-175 grader.

3: Rør æg og sukker sammen i en skål.

4: Mel, kakao, vaniljesukker, salt og det afkølede smør puttes i.
(Undgå klumper – brug en si)

5: Hæld dejen i en smurt form.
Jeg smørre den med olie, også op ad kanterne. Derefter drysser jeg rasp i formen, jeg bruger æble rasp, som du også bruger når du laver æblekage.

6: Tag den nu i ovnen, giv den 30 min. Men kig til den når der er gået 20 min. Stik en gaffel i når du tror den er færdig, er der intet kagedej på gaflen er den færdig.

7: Lad den køle af 15 min.

8: Pynt den, eller spis den sådan 🙂


DSC08201

DSC08232 DSC08234

DSC08220 DSC08222

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cake made with love - opskrift